longtail keywords
SEO-teksten laten schrijven

content creatie

Content is king. Of queen in mijn geval. Ik HOU van content creatie. Filmpjes, foto’s, teksten, grafisch opgemaakt beeld, you name it. Het soort content dat je nodig hebt hangt af van wat voor bedrijf je hebt en wat je aanbiedt. Bij B2C werkt het anders dan bij B2C. Laat mij je helpen de juiste content voor jouw doelgroep uit te werken. Ik kan de content voor je maken, maar ik kan jou of je collega’s/werknemers ook de handvatten en ideeën geven om zelf aan de slag te gaan met content creatie.

Relatief nieuw en opkomend in de wereld van content creatie is UGC, wat staat voor User Generated Content. Content die gegenereerd is door een daadwerkelijke gebruiker, is authentieker en geloofwaardiger dan content die door het bedrijf zelf (wij van WC-eend adviseren WC-eend) of door influencers gemaakt is.

Bij UGC gaat het om het maken van content die converteert. Hierbij kruip ik in de huid van de doelgroep en hun pijnpunten. Waar struggelen zij mee waarvoor jouw product of dienst dé oplossing is? Daarop inspelen door middel van content is magisch. En het werkt! Benieuwd naar mijn werk? Bekijk mijn UGC portfolio.

content is queen.

Wil jij:

Mail mijbel mij of vul het formulier in.
Dan gaan we binnenkort aan de slag!