Over mij

Je leest het goed, Crown Creaties wordt gerund door slechts één persoon. Er kan ten slotte ook maar één iemand de kroon dragen.

Maak kennis met de drager van de kroon..

Hi! Mijn naam is Desteny van Paassen, het brein achter Crown Creaties. Of nouja, onder de Crown eigenlijk. Het idee achter deze naam is vrij simpel:
1. Ik creëer dingen.
2. Een kroon straalt kracht uit. 
Krachtige creaties dus! Je kunt mij inschakelen voor verschillende dingen, namelijk het maken en indien gewenst onderhouden van een mooie en goed werkende website, het creëren van content voor social media, het volledig uit handen nemen van jouw social media kanalen en het schrijven van teksten. Ook help ik je graag met de creatie van communicatiemateriaal, ondanks dat dat niet mijn core business is. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, menukaarten, noem maar op!
Ik maak graag eens kennis met je, jij ook met mij?

P.S.: Ik zit echt niet altijd op de grond, hoor.

xoxo
× Hi! Kan ik je helpen?