datumloze planner

Ben jij, net als ik, een tikkie chaotisch? Niet zo goed in plannen? Spring je in zeven sloten tegelijk en raak je snel het overzicht kwijt? Of ben je juist graag heel georganiseerd en ga je enorm goed op plannen? Welke van de twee je ook bent, deze planner is je nieuwe bestie. 

Sinds ik deze planner gebruik heb ik een veel beter inzicht in mijn doelen, gewoontes en dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse planning. Echt een verademing!

Dit is de ultieme planner om je georganiseerd en gefocust te houden op het bereiken van je doelen, zicht houden op je uitgaven, eetpatroon en gezondheid! De ongedateerde planner is perfect voor iedereen die controle over zijn leven wil nemen en het meeste uit elke dag wil halen.

Met secties voor het stellen van doelen en reflectie, evenals wekelijkse en dagelijkse planningspagina’s, biedt de planner een uitgebreid systeem voor het beheren van je tijd en taken. Of je nu aan een langetermijnproject werkt of gewoon je dagelijkse takenlijst bij wilt houden, de planner helpt je.

Doordat de planner ongedateerd is, kunt je hem op elk moment gebruiken en aanpassen aan jouw behoeften. Nooit meer pagina’s verspillen of je schuldig voelen omdat je een dag hebt gemist – deze planner past zich aan jouw planning aan, niet andersom.

Dus, waarom wachten? Investeer vandaag nog in jouw productiviteit en welzijn met de UNDATED PLANNER!

inhoud van de planner

Dit houd je allemaal bij in de planner:

De planner is in het Engels en heeft in totaal 262 pagina’s. Je kunt er in totaal 3 maanden/13 weken in plannen.