longtail keywords
SEO-teksten laten schrijven

webdesign

Ben jij voor jezelf begonnen? Dan wil je de wereld laten weten wie je bent en wat je doet. In een wereld waarin online aanwezigheid ondenkbaar is, kun je niet zonder website. Laat door mij een WordPress website maken.

Als webdesigner help ik jou als ondernemer aan een goed uitziende en gebruiksvriendelijke website. Bekijk hier mijn creaties!

En geen zorgen, een goede website hoeft écht geen duizenden euro’s te kosten. Een complete website heb je bij mij al vanaf €750!

When life gives you a webdesigner, don't waste her.

Wil jij?

Nog vragen?

Voor het maken van jouw website gebruik ik WordPress in combinatie met het thema Astra en de page builder Elementor Pro. De pro-licentie zit inbegrepen bij het webdesign.

Indien je nog geen domeinnaam hebt vastgelegd en een hosting-abonnement hebt afgesloten, regel ik dit graag voor je. Heb je dit wel al geregeld? Geen probleem! Dan ga ik van daaruit aan de slag.

Het is mogelijk om te starten zonder logo of huisstijl, maar niet ideaal. Met alleen een logo kan ik zeker uit de voeten en eventueel kan ik een tekstueel logo voor je maken. De huisstijlkleuren en een passend lettertype bepaal ik dan aan de hand van het logo.

Ja, dit kan! Als jij nog geen teksten hebt voor je website, schrijf ik deze voor je. Aan de hand van wat vragen die ik aan je stel over jou en je bedrijf, begin ik met schrijven. Ik vertaal jouw verhaal naar digitale woorden. Daarna schaven we bij waar nodig. 

Voordat we starten ontvang ik graag zo veel mogelijk info van jou, o.a.:

  • Wie ben jij?
  • Wat is jouw product/dienst en waarom willen mensen dit hebben?
  • Wie is jouw grootste concurrent?
  • De hostinggegevens indien je dit al hebt aangeschaft (geen probleem als dit niet zo is, ik regel dit graag)
  • De WordPress inlog indien deze al aanwezig is (geen probleem als dit niet zo is, ik regel dit graag)
  • Logo en huisstijl
  • Welke pagina’s wil je op de website terugzien?
  • Welke afbeeldingen kan ik gebruiken voor jouw website?
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring

Heb je dit nog niet allemaal verzameld? Dat is niet erg. Ik kan altijd al starten met de basis en houd je op de hoogte van het ontwerp. Gaandeweg vullen we alles dan aan.

Nog vragen?

Het liefst wel! In de offerte neem ik altijd mijn prijs op voor het onderhouden van de website. Het liefst houd ik dit in eigen beheer, zodat ik er persoonlijk voor kan zorgen dat jouw website altijd up to date én beveiligd is. In mijn onderhoudspakket zijn ook altijd kleine aanpassingen inbegrepen. Je kunt dus altijd bij me aankloppen als er een kleine aanpassing aan je website nodig is, zonder dat je daar steeds een factuur voor ontvangt. Wel zo fijn!

Indien je nog geen domeinnaam hebt vastgelegd en een hosting-abonnement hebt afgesloten, regel ik dit graag voor je. Heb je dit wel al geregeld? Geen probleem! Dan ga ik van daaruit aan de slag.

Vooraf bespreken we altijd samen hoe lang ik denk nodig te hebben om jouw website te ontwikkelen. Heb jij een deadline, bijv. 4 weken? Dan doe ik er alles aan om dat te halen. Uiteraard is de looptijd van een project ook altijd afhankelijk van hoe snel jij mij kan voorzien van input en feedback.

Vaak wel, maar niet altijd. Dit hangt af van hoe jouw huidige website is opgebouwd. In sommige gevallen sleutel ik liever niet aan het werk van anderen, maar meestal is dit geen probleem. Om te bepalen of ik jouw website kan opfrissen kijk ik graag even mee aan de achterkant van de website.