Websites

Naast het design van mijn eigen website heb ik ook al wat websites voor klanten mogen realiseren. Wat vind je ervan?

De mannen van PlantenPlaza vroegen mij hun website een redesign te geven. Het ontwerp is vervolgens door twee webdevelopers in het systeem gezet waarin de website van PlantenPlaza is opgebouwd (dit was namelijk niet WordPress). Teamwork makes the dream work!

De coaches van FIT Fusion Coaching wilden hun in Squarespace gebouwde website een nieuwe look geven. Samen besloten we om te kiezen voor WordPress vanwege de vele mogelijkheden, met een succesvol resultaat! Ik zette een basis neer, waarna zij zelf aanpassingen hebben gedaan en kunnen blijven doen.

Naast de websites die ik voor klanten maak, laat ik graag zien wat ik zoal nog meer uit mijn beeldscherm kan knallen voor een zo compleet mogelijk beeld van wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Juice Bar is er hier eentje van!

Naast de websites die ik voor klanten maak, laat ik graag zien wat ik zoal nog meer uit mijn beeldscherm kan knallen voor een zo compleet mogelijk beeld van wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Coffee BD is er hier eentje van!

Vincent van VDF Company wilde zijn website een compleet nieuwe look geven en tevens duidelijker kunnen tonen welke verschillende diensten en trainingen hij aanbiedt. Dat is wel gelukt! Beiden erg blij met het resultaat.

Laura van schoonheidssalon The Beauty Lounge Laura vond het na jaren zelf aanmodderen met haar website tijd voor een fris design + webshop. Samen werkten we in een aantal maanden naar de lancering toe. Het resultaat mag er zeker zijn!

Het brein achter By Bully Vans wenste een overzichtelijke one-page website waarop duidelijk wordt wat de dienstverlening is en een portfolio getoond kan worden van het afgeronde werk. Compleet verbouwde, gezellige campers in dit geval. Voor jouw eigen huisje op wielen moet je hier zijn!

De eigenaren van het prachtige chalet Bergeule in het Oostenrijkse Kreischberg verhuren vanaf december 2019 ook hun gloednieuwe appartement. Ze wensten een website waarop beide accommodaties uitgelicht worden en verwezen wordt naar de reserveringssite. Bekijk het resultaat maar eens!

De website van Van der Kruk bouw was voorheen niet helemaal naar wens. Hoog tijd dus om mijn hulp in te schakelen om deze wensen te vertalen naar een website die helemaal voldoet aan het plaatje wat ze bij Van der Kruk bouw in gedachten hadden. En dat is mooi gelukt!

Voor het full-service eventmanagement bedrijf J’MORE ontwikkelde ik de website van begin tot eind. Domeinnaam, logo, huisstijl en natuurlijk het webdesign. De wens was een ‘clean’ look, wat is gerealiseerd door de basis wit te houden. Daarnaast heeft de website een touch of classy gekregen, geheel passend bij wat het bedrijf doet.

Voor Onwijs Koelijs is een one-page website gerealiseerd aan de hand van de aangegeven wensen. Ondanks dat Onwijs Koelijs veelal verkopen genereert via offline reclame en het netwerk van de verkoper, is het toch een pluspunt dat geïnteresseerden dit bedrijf ook online kunnen vinden.

Gebruikt Materiaal is een onderdeel van Zwirs Horti Projects, waarvoor ik de social media kanalen beheer. Zij schakelden mij in om een website te realiseren om het aanbod gebruikte materialen te kunnen tonen. Zo gezegd, zo gedaan!

× Hi! Kan ik je helpen?