Voor o.a. onderstaande klanten ben ik al enthousiast aan het werk geweest! Wat vind je ervan?

Als je op zoek bent naar een assistent op afstand ben je bij Bureau van der Vlies aan het goede adres. Het doel was een website die zowel haar aanbod als haar persoonlijkheid goed zou weergeven, zodat de juiste opdrachtgevers bij haar terecht komen.

De website van Ontspanningspraktijk Padme was toe aan vernieuwing en daar mocht ik bij helpen. De wens was een rustige website die het aanbod van Padme goed weerspiegelt. Dit is erg goed gelukt!

Brandweerlid Joey, die ook nog eens voormalig militair is, wil zijn kennis en ervaring graag delen om het (bedrijfs)leven een stukje veiliger te maken. Het aanbod van zijn cursussen zijn goed in kaart gebracht en in te plannen d.m.v. een duidelijke website!

Mijn voormalig collega Kelly klopte bij mij aan voor haar website toen ze begon als wedding- & eventplanner. Zo leuk om weer samen te werken en het resultaat is prachtig!

De website van Broodjesservice Westland was na een aantal jaar toe aan vernieuwing. Een frisse en meer gebruiksvriendelijke website! Dat is wel gelukt!

Het Rijswijkse popkoor New Pop-Art vond het tijd voor een frisse nieuwe website waar tevens alle leden informatie vandaan kunnen halen omtrent de andere koorleden en de muziek. Het resultaat mag er zeker zijn!

De eigenaren van het prachtige chalet Bergeule in het Oostenrijkse Kreischberg verhuren vanaf december 2019 ook hun gloednieuwe appartement. Ze wensten een website waarop beide accommodaties uitgelicht worden en verwezen wordt naar de reserveringssite. Bekijk het resultaat maar eens!

De website van Van der Kruk bouw was voorheen niet helemaal naar wens. Hoog tijd dus om mijn hulp in te schakelen om deze wensen te vertalen naar een website die helemaal voldoet aan het plaatje wat ze bij Van der Kruk bouw in gedachten hadden. En dat is mooi gelukt!

Voor Onwijs Koelijs is een one-page website gerealiseerd aan de hand van de aangegeven wensen. Ondanks dat Onwijs Koelijs veelal verkopen genereert via offline reclame en het netwerk van de verkoper, is het toch een pluspunt dat geïnteresseerden dit bedrijf ook online kunnen vinden.

Gebruikt Materiaal is een onderdeel van Zwirs Horti Projects, waarvoor ik de social media kanalen beheer. Zij schakelden mij in om een website te realiseren om het aanbod gebruikte materialen te kunnen tonen. Zo gezegd, zo gedaan!