Websites

Voor o.a. onderstaande klanten ben ik al enthousiast aan het werk geweest! Wat vind je ervan?

Mijn voormalig collega Kelly klopte bij mij aan voor haar website toen ze begon als wedding- & eventplanner. Zo leuk om weer samen te werken en het resultaat is prachtig!

De website van Broodjesservice Westland was na een aantal jaar toe aan vernieuwing. Een frisse en meer gebruiksvriendelijke website! Dat is wel gelukt!

Het Rijswijkse popkoor New Pop-Art vond het tijd voor een frisse nieuwe website waar tevens alle leden informatie vandaan kunnen halen omtrent de andere koorleden en de muziek. Het resultaat mag er zeker zijn!

De mannen van PlantenPlaza vroegen mij hun website een redesign te geven. Het ontwerp is vervolgens door twee webdevelopers in het systeem gezet waarin de website van PlantenPlaza is opgebouwd (dit was namelijk niet WordPress). Teamwork makes the dream work!

Vincent van VDF Company wilde zijn website een compleet nieuwe look geven en tevens duidelijker kunnen tonen welke verschillende diensten en trainingen hij aanbiedt. Dat is wel gelukt! Beiden erg blij met het resultaat.

Laura van schoonheidssalon The Beauty Lounge Laura vond het na jaren zelf aanmodderen met haar website tijd voor een fris design + webshop. Samen werkten we in een aantal maanden naar de lancering toe. Het resultaat mag er zeker zijn!

De eigenaren van het prachtige chalet Bergeule in het Oostenrijkse Kreischberg verhuren vanaf december 2019 ook hun gloednieuwe appartement. Ze wensten een website waarop beide accommodaties uitgelicht worden en verwezen wordt naar de reserveringssite. Bekijk het resultaat maar eens!

De website van Van der Kruk bouw was voorheen niet helemaal naar wens. Hoog tijd dus om mijn hulp in te schakelen om deze wensen te vertalen naar een website die helemaal voldoet aan het plaatje wat ze bij Van der Kruk bouw in gedachten hadden. En dat is mooi gelukt!

Voor Onwijs Koelijs is een one-page website gerealiseerd aan de hand van de aangegeven wensen. Ondanks dat Onwijs Koelijs veelal verkopen genereert via offline reclame en het netwerk van de verkoper, is het toch een pluspunt dat geïnteresseerden dit bedrijf ook online kunnen vinden.

Gebruikt Materiaal is een onderdeel van Zwirs Horti Projects, waarvoor ik de social media kanalen beheer. Zij schakelden mij in om een website te realiseren om het aanbod gebruikte materialen te kunnen tonen. Zo gezegd, zo gedaan!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hi! Kan ik je helpen?