websites

Voor o.a. onderstaande klanten ben ik al enthousiast aan het werk geweest! Wat vind je ervan?

Op deze creatie ben ik mega trots, de webshop van mijn eigen merk nepwimpers. Het doel was een luxe, heldere uitstraling en makkelijk in gebruik. Dat is wat mij betreft helemaal gelukt. Erg blij met het resultaat!

De website van Voedingsadvies Westland was nodig aan vernieuwing toe. Het doel was vooral een rustige en duidelijke website te creëren waar cliënten gemakkelijk een intake kunnen aanvragen en dat is wel gelukt. De aanvragen blijven binnenkomen!

Als je op zoek bent naar een assistent op afstand ben je bij Bureau van der Vlies aan het goede adres. Het doel was een website die zowel haar aanbod als haar persoonlijkheid goed zou weergeven, zodat de juiste opdrachtgevers bij haar terecht komen.

De website van Ontspanningspraktijk Padme was toe aan vernieuwing en daar mocht ik bij helpen. De wens was een rustige website die het aanbod van Padme goed weerspiegelt. Dit is erg goed gelukt!

Onderhouds- en Schildersbedrijf JT Onderhoud is al een aantal jaren actief, maar had nog geen website. That’s where I came in! De wensen zijn volledig vertaald naar een fijn werkende en compacte website. Blije klant en ook een hele blije Desteny!

Mijn voormalig collega Kelly klopte bij mij aan voor haar website toen ze begon als wedding- & eventplanner. Zo leuk om weer samen te werken en het resultaat is prachtig!

De website van Broodjesservice Westland was na een aantal jaar toe aan vernieuwing. Een frisse en meer gebruiksvriendelijke website! Dat is wel gelukt!

Brandweerlid Joey, die ook nog eens voormalig militair is, wil zijn kennis en ervaring graag delen om het (bedrijfs)leven een stukje veiliger te maken. Het aanbod van zijn cursussen zijn goed in kaart gebracht en in te plannen d.m.v. een duidelijke website!

Voor Onwijs Koelijs is een one-page website gerealiseerd aan de hand van de aangegeven wensen. Ondanks dat Onwijs Koelijs veelal verkopen genereert via offline reclame en het netwerk van de verkoper, is het toch een pluspunt dat geïnteresseerden dit bedrijf ook online kunnen vinden.

De website van Van der Kruk bouw was voorheen niet helemaal naar wens. Hoog tijd dus om mijn hulp in te schakelen om deze wensen te vertalen naar een website die helemaal voldoet aan het plaatje wat ze bij Van der Kruk bouw in gedachten hadden. En dat is mooi gelukt!

De eigenaren van het prachtige chalet Bergeule in het Oostenrijkse Kreischberg verhuren vanaf december 2019 ook hun gloednieuwe appartement. Ze wensten een website waarop beide accommodaties uitgelicht worden en verwezen wordt naar de reserveringssite. Bekijk het resultaat maar eens!

Het Rijswijkse popkoor New Pop-Art vond het tijd voor een frisse nieuwe website waar tevens alle leden informatie vandaan kunnen halen omtrent de andere koorleden en de muziek. Het resultaat mag er zeker zijn!