Webteksten

Laat mij voor jou met woorden spelen.

Heb je geïnvesteerd in een mooie website, maar is hij nergens te vinden in Google? Dat is zonde. Om goed gevonden te worden, moet Google je beste vriend zijn. Kwalitatief sterke, zoekmachinevriendelijke webteksten helpen daarbij. Naast zoekmachinevriendelijkheid is het belangrijk dat de webteksten lekker lezen en waardevolle, relevante content bevatten en dan met name voor je doelgroep, want zij moeten het lezen. Vindt jouw doelgroep je content interessant, dan volgt Google met een beloning in de vorm van een plekje in de zoekresultaten.

Mag ik voor jou met woorden spelen? Dan is dit wat we gaan doen:

Doelgroep

Jij vertelt mij zo precies mogelijk wat de doelgroep van jouw bedrijf is. Je kunt uiteraard ook meerdere doelgroepen hebben.

Zoekwoorden

Op welke zoekwoorden zou je graag gevonden willen worden? Heb je dit niet in kaart? Geen probleem, dan help ik je daarbij.

Zoekwoorden onderzoek

Ik ga op onderzoek uit. Zoekwoorden onderzoek om precies te zijn. Zo bepaal ik welke woorden ik in je teksten ga verwerken om Google een handje te helpen jouw website te waarderen.

It's writing time!

Ik ga aan de slag met het optimaliseren van jouw webteksten en voor je het weet sta je op een mooi plekje in Google's zoekresultaten!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hi! Kan ik je helpen?